Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2016

У ковельчанина вилучено цілий арсенал зброї

Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

19  квітня 2016 року у двох гаражних приміщеннях, що належать 50-річному ковельчанину, у гаражному масиві на вулиці Театральній у Ковелі під час огляду місця події слідчими СВ Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області виявлено вогнепальну зброю, бойові припаси та вибухові речовини, що зберігались без передбаченого законом дозволу.

У ході огляду вилучено кілька сотень гранат РГ-42 та Ф-1, понад 100 артилерійських снарядів, 24 підствольні гранати різних видів, корпуси кумулятивних протитанкових гранат, мінометні міни 82-го калібру, понад 2,5 тис. патронів калібру 7.62 до ППШ, понад 1,5 тис. патроніви калібру 7.62 до кулемета та до карабіна, 15 кг речовини, зовні схожої на тротил, 5 кг речовини, зовні схожої на порох, корпуси, стволи та затвори стрілецької зброї часів Другої світової війни.

Відомості про це внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Триває досудове розслідування.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2656