Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2015

Звернення прокуратури області до волинян

Як вже повідомлялось раніше, слідчим відділом прокуратури Волинської області провадиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом застосування працівниками органів внутрішніх справ спеціальних засобів - світлозвукових гранат під час проведення мітингу в місті Луцьку біля приміщення Управління МВС України в області 19 лютого 2014 року.
У зв’язку із цим слідчі звертались з проханням до усіх можливих очевидців тих подій та осіб, які володіють інформацією, що може бути корисною для слідства, невідкладно звернутися до слідчого відділу прокуратури області.
За період з 18 березня поточного року з такою інформацією до слідчого з’явилась лише одна особа, яка надала необхідні слідству свідчення, що певною мірою ускладнює установлення всіх об’єктивних обставин у кримінальному провадженні.
Прокуратура області повторно звертається з проханням до усіх потерпілих та свідків подій біля приміщення УМВС України у Волинській області 19 лютого 2014 року, які володіють інформацією, відео- та фотоматеріалами, що можуть бути корисним для слідства, невідкладно звернутися до слідчого відділу прокуратури Волинської області за адресою: м. Луцьк, вул. Кривий Вал, 29 або зателефонувати за номерами 72-22-22, 77-19-61.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2133