Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2015

Дільничних міліціонерів упіймали на корупції

Слідчими слідчого відділу прокуратури Волинської області спільно із оперативними працівниками обласного Управління СБУ та відділу власної безпеки ДВБ МВС України в області 20 січня цього року викрито "на гарячому", під час одержання під контролем правоохоронців неправомірної вигоди, чотирьох працівників одного з дільничних пунктів міліції Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області.
У ході досудового розслідування, в результатів проведення комплексу слідчих дій, в тому числі негласного характеру, задокументовано факти вимагання і одержання цими правоохоронцями неправомірної вигоди за непритягнення до кримінальної відповідальності, а також факти застосування фізичного насильства щодо особи, доставленої за вчинення адміністративного правопорушення.
Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснюється галузевим підрозділом прокуратури області.
Вирішується питання про повідомлення працівникам міліції про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, обрання їм запобіжних заходів та відсторонення від займаних посад.


Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2208