Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2014

Прокуратура наполягає на визнанні незаконними двох рішень Луцької міської ради про передачу в оренду землі в обласному центрі

Прокуратура Волині оскаржує в апеляційному порядку рішення Господарського суду Волинської області від 29 жовтня 2014 року, яким суд відмовився визнавати незаконними рішення Луцької ради про передачу в оренду двом господарським товариствам земельних ділянок в обласному центрі без проведення земельних торгів.
На визнанні цих рішень незаконними і необхідності розірвати договори оренди, ухвалені на підставі таких рішень, у своєму позові до Луцької міської ради та цих суб’єктів господарювання наполягав прокурор міста Луцька.
Адже перевіркою, проведеною прокуратурою та Державною інспекцією сільського господарства в області, було встановлено, що земельні ділянки загальною площею 0,28 га Луцька міська рада своїми рішеннями, прийнятими у 2009 та 2010 роках, суб’єктам господарювання в оренду для облаштування автостоянки з автосервісом на вул. Конякіна і розширення ринку "Північний" надала в порушення вимог Земельного кодексу України.
Відтак прокуратура наполягатиме на визнанні цих рішень органу місцевого самоврядування незаконними й розірванні договорів оренди, укладених на їх підставі, в суді апеляційної інстанції.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2611